Fordele

Adgang til alle hjemmekampe i Alka Superligaen og DBU Pokalen
Med dit sæsonkort til 2018/19-sæsonen, får du adgang til alle hjemmekampe i Superligaen og alle potentielle hjemmekampe i DBU Pokalen. Det giver et minimum på 17-19 kampe på Brøndby Stadion alt efter, hvordan Brøndby IF klarer sig i Superligaens grundspil.

Forkøbsret til en eventuel pokalfinale
Som sæsonkortholder er du sikret forkøbsret til pokalfinalen såfremt Brøndby IF kvalificerer sig.

Praktik omkring udnyttelse af forkøbsret vil blive meldt ud på vores medier i ugerne op til billetsalget starter.

10 % rabat ved køb af produkter i Brøndby Shoppen

Når du handler personligt i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion, får du 10 % rabat på alle produkter. Du skal blot fremvise dit sæsonkort, når du betaler for køb af dine varer.

Rabatten gælder ikke ved køb af billetter, sæsonkort, Tips/odds og Lotto. Der gives heller ikke rabat på i forvejen nedsatte varer, kombinationstilbud og specialprodukter.

Tag din ven med til tre hjemmekampe i Alka Superligaens grundspil
Med et sæsonkort til Brøndby Stadion kan du tage en ven med som gæst på stadion til tre kampe i Superligaens grundspil. Når du har købt dit sæsonkort, kan du logge ind på voucher.brondby.com, og tilføje dit sæsonkort. Herefter får du tre voucherkoder, som du finder under ‘dashboard’. Du kan selv bestemme, om du vil bruge alle tre voucherkoder på én kamp, eller om du vil fordele dem over tre kampe. Hver voucherkode giver mulighed for at hente én billet.

Bemærk, at denne fordel ikke gælder til kampe mod FC København, og at de kun gælder til kampe i grundspillet i Superligaen.

Forkøbsret til ude- og hjemmekampe i Europa League
Som sæsonkortholder har du forkøbsret til udvalgte ude- og hjemmekampe i Europa. Til visse kampe kan der være et begrænset antal pladser til rådighed, eksempelvis opgør med sæder på Sydsiden Nedre – læs de nye regler om forkøbsret på Sydsiden via dette link.

Praktik omkring udnyttelse af forkøbsret kan variere fra kamp til kamp. Til udekampe vil det som regel foregå ved at fremvise sæsonkortet det sted, billetterne sælges fra. Det kan eksempelvis være i Brøndby Shoppen eller i billethuset bag Sydsiden-tribunen.

Forkøbsret til udekampe mod FC København
Som sæsonkortholder har du forkøbsret til Brøndby-afsnittet til udekampe mod FC København.

Praktik omkring udnyttelse af forkøbsret kan variere fra kamp til kamp, men vil som regel foregå ved at fremvise sæsonkortet det sted, billetterne sælges fra. Det kan eksempelvis være i Brøndby Shoppen eller billethuset bag Sydsiden-tribunen.

Forkøbsret til Pokalfinale

Adgang til alle hjemmekampe hos ishockeyholdet Rødovre Mighty Bulls
Du får adgang til alle hjemmekampe hos ishockeyholdet Rødovre Mighty Bulls i december 2018, januar 2019 og februar 2019.

Mulighed for ratebetaling via LånLet
Du behøver ikke at betale hele beløbet på én gang, når du køber et sæsonkort til Brøndby Stadion. I samarbejde med Basisbank giver Brøndby IF dig mulighed for at dele betalingen op i 10 rater med 0 kroner i rente og 0 % i ÅOP (årlig omkostning i procent).